Lekker met Aardappel Anders tuinkruiden-knoflook

Spaanse aardappelschotel met chorizo

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de aardappelschijfjes, cherrytomaatjes, paprika reepjes, chorizo, olijven en eventueel rode peper in een ruime ovenschaal. Voeg de Aardappel Anders toe met de tijm en schep alles goed door elkaar. Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar (20-30 min). En nu lekker smullen!

 

Ingrediënten
Aardappel Anders Tuinkruiden Knoflook
700 gram aardappelschijfjes
250 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
1 rode paprika, in kleine reepjes
½ rode peper fijngehakt (optioneel)
300 gram chorizo, in kleine blokjes of plakjes
100 gram zwarte olijven, in ringetjes (optioneel)
2 theelepels gedroogde tijm

 

Spaanse aardappelschotel met chorizo
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact