Lekker met Aardappel Anders ham-kaas

Italiaanse pesto schotel

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de asperge stukjes beetgaar. Meng de aardappelschijfjes, hamstukjes en asperges in een ruime ovenschaal. Voeg de Aardappel Anders toe, samen met de pesto en schep alles goed door elkaar. Strooi de kaas er overheen en bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar (20-30 min.). En nu lekker smullen!

Ingrediënten
1 pot Aardappel Anders Ham Kaas (390 ml)
700 gr aardappelschijfjes
400 gr gerookte ham in kleine stukjes
250 gram groene asperges, in stukken gesneden
Paar lepels groene pesto
Geraspte Parmezaanse kaas

Italiaanse pesto schotel
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact