Lekker met Aardappel Anders tuinkruiden-knoflook

Hartige aardappeltaart

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een springvorm van 26 cm doorsnede met het deeg. Prik gaatjes in de bodem. Snijd de champignons in plakjes en meng die met de ham, aardappel en rozemarijn. Klop de eieren door Aardappel Anders en schep dit door het aardappelmengsel. Schep dit in de taartbodem. Bestrooi tenslotte met de kaas. Zet de taart in de voorverwarmde oven en bak in ca. 30 min. gaar en goudbruin.

Bereidingstijd
- voorbereiding 10 min.
- oven: 30 min.

 

Ingrediënten (4 personen)
1 pot Aardappel Anders Tuinkruiden Knoflook (390 ml)
450 g geraspte aardappel of rosti
8 plakjes bladerdeeg, diepvries
250 g gekookte hamblokjes
150 g champignons
150 g Gruyere kaas, geraspt
2 eieren
verse rozemarijn

Hartige aardappeltaart
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact