Lekker met Aardappel Anders tuinkruiden-knoflook

Gevulde kipfilet met winter of zomer roerbakgroenten

Bereidingswijze
Snijd de kipfilets in de lengte voor de helft in en bestrooi de kipfilet met zout en peper. Smeer op elk stuk kipfilet wat Aardappel Anders en klap de filet dicht. Houd wat saus apart en verwarm deze in een steelpannetje. Leg op een plank een plakje Parmaham per kipfilet en wikkel dit om de kipfilet en zet het vast met een cocktailprikker. Verwarm het bak- en braadproduct in een pan en bak hierin op een matig vuur de gevulde kipfilets goudbruin en gaar. Verwarm de aardappelpuree. Verwarm wat olie in een wok en roerbak hierin de groenten. Serveer de kipfilets met wat aardappelpuree, groenten en schenk tenslotte wat extra saus over de kipfilets.

Bereidingstijd
- voorbereiding: 5 min.
- pan: 15 min.

 

Ingrediënten (4 personen)
1 pot Aardappel Anders Tuinkruiden Knoflook (390 ml)
800 g broccoliroosjes
600 g voorgekookte aardappelpartjes
600 g kipfilet, in grove stukken gesneden
1 rode paprika, in blokjes
bieslook, fijngeknipt
olijfolie

Gevulde kipfilet met winter of zomer roerbakgroenten
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact