Lekker met Aardappel Anders room-bieslook

Gevulde aardappel

Bereidingswijze
Verwarm wat olijfolie in de wok en bak hierin het gehakt met de knoflook, paprika, champignons en ui gaar en goudbruin. Breng op smaak met wat versgemalen peper en zout. Doe de pofaardappelen op een bord en gaar ze 10 min. in de magnetron op de hoogste stand. Snijd de bovenkant van de aardappelen af en hol ze uit, meng de aardappel’kruim’ door het gehaktmengsel. Schep het gehaktmengsel in de pofaardappelen en leg ze in een ovenschaal. Verdeel er Aardappel Anders en wat geraspte kaas over. Plaats de schaal in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Serveer met wat verse bieslook.

 

Bereidingstijd
- voorbereiding 10 minuten
- wok: 10 minuten 

 

Ingrediënten (4 personen)
1 pot Aardappel Anders Room Bieslook (390 ml)
4 pofaardappelen
350 g rundergehakt
250 g champignons, in plakjes
verse bieslook, fijngeknipt
versgemalen peper en zout
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in stukjes
1 teentje knoflook, fijngehakt
geraspte kaas
olijfolie

Gevulde aardappel
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact