Lekker met Aardappel Anders ham-kaas

Aardappelkoekjes

Bereidingswijze
Meng de kaas, ham, ei met eidooier, bloem en de crème fraîche door de geraspte aardappelen of rosti. Maak dit op smaak met zout en peper. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en bak per keer 4 tot 5 bergjes van het aardappelmengsel in de hete olie. Druk ze met een lepel iets platter. Bak de koekjes op een matig vuur aan beide kanten krokant en goudbruin in. Verwarm Aardappel Anders en serveer apart van de aardappelkoekjes. Lekker met roerbakgroenten.

Bereidingstijd
- voorbereiding: 10 min.
- oven: 15 min.

 

Ingrediënten (4 personen)
1 pot Aardappel Anders Ham Kaas (390 ml)
750 g vastkokende aardappelen of rösti
1 el creme fraiche
1 tl bloem
1 eidooier
1 ei
100 g Parmaham, fijngesneden
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
olijfolie
zout en versgemalen peper

Aardappelkoekjes
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact