Lekker met Aardappel Anders ham-kaas

Aardappel quiche met ham en prei

Bereidingswijze
Verwarm de oven op 220°C. Bekleed een springvorm van 26 cm of een ovenschaal met het bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem en leg er bakpapier op. Vul de vorm met een steunvulling (vulling van rijst of bruine bonen). Bak de bodem 15 min voor. Roerbak de prei tot deze licht geslonken is en meng deze met de ham, aardappel en tijm. Klop de eieren door de Aardappel Anders en schep dit door het aardappelmengsel. Verwijder de steunvulling en het bakpapier van de bodem. Verdeel het mengsel over de ovenschaal en bestrooi het met kaas. Bak het gerecht in de oven goudbruin en gaar.

Bereidingstijd
- voorbereiding: 20min.
- oven: 30 min.

 

Ingrediënten
1 pot Aardappel Anders Ham Kaas (390 ml)
450g aardappelschijfjes
250g gekookte hamblokjes
250g gesneden prei
8 plakken bladerdeeg
2 eieren
2 theelepels gedroogde tijm
150g geraspte kaas

Aardappel quiche met ham en prei
Terug naar de homepage Dit recept printen
Deel met anderen
 
Room Bieslook
Room Bieslook
Bacon Ui
Bacon Ui
Ham Kaas
Ham Kaas
Tuinkruiden Knoflook
Tuinkruiden Knoflook
 
HomeDisclaimerContact